20 Oktober 2010

Biji Anggur.......

Minyak Biji Anggur -dogaci 50ml
RM50.00(wm)
siap pos

MINYAK BIJI ANGGUR :

 Amat Berkhasiat Untuk Membantu Menyelesaikan Masalah Kanser, Awet Muda dan Kecantikan.
Selain daripada itu minyak biji anggur juga berkesan untuk :-
1. Menguatkan sistem imuniti badan.
2. Menurunkan paras kolestrol.
3. Menghalang pembentukan darah beku.
4. Melegakan masalah yang berpunca daripada urat timbul dan merencatkan pembekakkan dan keradangan.
Apakah yang membuatkan minyak biji anggur ini amat berkhasiat untuk merawat masalah kanser? Ini adalah kerana minyak biji anggur ada mengandungi Oligomeric Proantho Cyanidin (OPC) yang lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yang lain.
OPC mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengoksidaan keran antioksidan yang paling berkesan. OPC mengandungi 50 kali ganda lebih kuat daripada vitamin E dan 20 kali lebih kuat daripada vitamin C. OPC berfungsi memusnahkan 'radikal bebas' yang boleh memusnahkan badan manusia.
Sifat antioksidan OPC inilah yang membantu mengatasi masalah kanser bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit kanser yang ditakuti.
OPC juga amat kaya dengan protein terutamanya kalogen serta lebih kuat daripada vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda), menjadikan OPC sebagai makanan yang paling baik tehadap pembentukan sel dan tisu. Sekaligus baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan.
Minyak biji anggur ini terdapat dalam Kitab At Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi) yang menyatakan bahawa anggur adalah sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya. Dia berfungsi sebagai buah, makanan,anggurminuman dan juga ubat. Tak hairan lah jika di dalam al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur.

Minyak biji anggur
Minyak biji anggur ini terdapat dalam Kitab At Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi)
Ada menyatakan bahawa anggur adalah sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya. Dia berfungsi sebagai buah, makanan,anggurminuman dan juga ubat. Tak hairan lah jika di dalam al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur.


Untuk membuat pembelian -call/sms 019-9869219-
A/C Maybank:1630 1949 7433-Razak Bin Yusof

Tiada ulasan:

Catat Ulasan